研修課程
內(nèi)訓(xùn)
學(xué)位
?

隨著社會(huì)的發(fā)展和對(duì)教育的需求逐漸擴(kuò)大,越來(lái)越多的成人選擇開展自己的學(xué)歷教育,并且遼寧成人本科學(xué)位英語(yǔ)歷年真題成為了備考重要資源。這些真題可以幫助考生更好地了解考試形式、題型、難度以及命題偏向等信息,更準(zhǔn)確地制定備考計(jì)劃。因此,本文將介紹遼寧成人本科學(xué)位英語(yǔ)歷年真題及其使用方法,以便考生提高備考效率,順利通過考試。
使用遼寧成人本科學(xué)位英語(yǔ)歷年真題的方法可以歸納為兩方面:一是因素分析,二是模擬考試。因素分析主要是要求考生通過分析歷年真題,把握考試重點(diǎn)、難點(diǎn)和出題方向,制定合理化的備考計(jì)劃,以達(dá)到事半功倍的效果。模擬考試則是要求考生在臨近考試時(shí),按照真實(shí)的考試場(chǎng)景,模擬考試,檢驗(yàn)自己的考試水平和備考成果,發(fā)現(xiàn)問題并及時(shí)調(diào)整。
以下為部分2019遼寧成人本科學(xué)位英語(yǔ)真題:
Part 1???Vocabulary and Structure(10 points)????Directions: In this part there are 10 incomplete sentences. For each sentence there are 4 choices marked A, B, C and D. Choose the one that best completes the sentence and mark your answer on the ANSWER SHEET.
1. Of all the applicants, only a few ______ the qualifications we require for the job.
A. have???B. has??????C. are??????D. is
答案:A
解析:這是一個(gè)有關(guān)人稱和數(shù)的語(yǔ)法題,應(yīng)選擇與句中主語(yǔ)“a few”對(duì)應(yīng)的動(dòng)詞形式“have”。
Part 4 ???Reading Comprehension(40 points)????Directions: There are 4 reading passages in this part. Each passage is followed by some questions or unfinished statements. For each of them there are 4 choices marked A, B, C and D. You should decide on the best answer and mark the corresponding letter on the Answer Sheet.
Passage Three
???Many people, particularly young people, feel that they have nothing to offer the community. They believe that the more experienced people are doing all that needs to be done.In fact, it is not just experienced people who are needed. Community organisations are often looking for young people to fill key positions too. Young people often have fresh ideas and new ways of looking at things. By getting involved in community activities young people not only develop valuable skills but also help to build better organisations and hence better communities.
???46. What do many young people think about what they have to offer their community? ???
A. They don't think they have anything to offer. ??? ???B. They think their contributions are fully recognized. ??????C. They believe their contributions are not valued. ???D. They think experienced people are doing all that needs to be done. ?
答案:D
解析:這是一道細(xì)節(jié)題,目的是考察對(duì)文章的理解。答案可以在文章第一句中找到,即Many people, particularly young people, feel that they have nothing to offer the community. They believe that the more experienced people are doing all that needs to be done.(很多人,特別是年輕人,覺得自己對(duì)社區(qū)沒有什么貢獻(xiàn),他們認(rèn)為更有經(jīng)驗(yàn)的人正在做需要做的事情。)
以上示例僅為遼寧成人本科學(xué)位英語(yǔ)歷年真題的一部分,考生在備考階段中,應(yīng)通過多次練習(xí)真題,進(jìn)一步提高自己的英語(yǔ)水平和考試能力。因此,希望每位考生都不要忽視歷年真題的重要性,認(rèn)真學(xué)習(xí)、反復(fù)練習(xí),最終在考試中取得好成績(jī)。
免責(zé)申明:
本文來(lái)自源互聯(lián)網(wǎng),僅供閱讀,如有侵犯了您的權(quán)益請(qǐng)立即與我們聯(lián)系!我們將及時(shí)刪除。
未能查詢到您想要的產(chǎn)品
未能查詢到您想要的文章